Caféet slår rekord och ungdomsledare planerar läger

Hejhopp!

Återigen hör ni från oss i Ängelholm. Vi har haft faktastiska veckor bakom oss och hoppas på lika härliga vekor framöver :)

Förra veckan blev vi oerhört glada och också uppmuntrade av Gud när vi fick rekord-många gäster på café Engel! För att avdramatisera ordet ”rekord” kan jag upplysa er om att det många gånger genom tiderna har varit betydligt fler, men under vår tid här har vi aldrig förr haft så många gäster på en dag. Jättekul! :) Det var i runda slingor mellan 20 och 30 personer som vi fick äran att välkomna på caféet, och vi hoppas på fler dagar lika denna.
Det har hänt andra grejer på caféet också! Inte minst bytte vi ut vårt sortiment i tisdags. Nu serverar vi inte längre Engelkaka, utan den har blivit ersatt av Smulpaj samt Engelcookie. Väldigt spännande tycker vi i personalen ;) Så varmt välkomna och smaka på våra nya kakor!!
Att arbeta med caféet och träffa alla som kommer hit är härligt! Somliga dagar är mer utmanande än andra, men det är fantastiskt att få förmånen att ge vidare av det vi tagit emot av Gud och det känns kul att till vardags få tjäna människor på ett så konkret sätt. Ni får gärna ta med caféet och vårt arbete där i era böner! Vi längtar efter att få se ännu mer av vad Gud gör!

Något annat som hänt nyligen är att vi ungdomsledare träffats för att planera höstläger-aktivitet! Höstlägret infaller nu till helgen, 23-25 oktober, på Breanäs, med temat är ”Gud ger det Han vill ha”. Som  ni säkert förstått håller jag och mina ungdomsledarkollegor i aktiviteter. Väldigt roligt att få vara delaktig i detta, och att det ingår i arbetsuppgifterna man har som ungdomsledare! :)

I övrigt är läget lugnt. Vi fyller ut våra vardagar med planering, tid med Gud, fantastiska människor, kaffe och massor av andra bra grejer.

 

Stort tack till alla er som ber för oss och är med och stöttar på annat sätt, det uppskattas :)

/Maria

Publicerad i blogg, nyheter
One comment on “Caféet slår rekord och ungdomsledare planerar läger
  1. Ida Johansson skriver:

    SÅ gött att läsa! Ni gör ett grymt jobb på café engel, och det är otroligt roligt att så många vill komma och hänga där med er!
    Fortsätt vara er själva och peka på Gud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*