En liten inblick i Lund.

Hej alla!
Lund är såklart också igång och detta året är det Emma Schäder och jag (Linda Martinsson) som har fått äran att få vara ungdomsledare. På onsdagar har vi öppet på Café Sandkakan där ungdomar får komma och fika, spela spel och hänga. Vi har även andakt för dom som vill i bönerummet nedanför. Det är olika hur många som följer med, men det märks att det finns nyfikna ungdomar som gärna hänger på. Förra veckan satte vi faktiskt rekord för detta läsåret då det var runt 65 personer frå
n att vi öppnade tills att vi stängde. Vi ser på detta som en rik välsignelse och är väldigt glada att så många vill komma och besöka oss. Ni får gärna be för detta, att vi ska kunna förvalta detta på bästa sätt.

Torsdagar tar vi tåget till Åstorp där vi får möjlighet att få lära känna en del barn som gärna dyker upp för lite fika. Vi spelar spel, samtalar och har det gött tillsammans. Vi är alltså i Åstorps missionshus.

Varannan fredag är vi på ungdomsgruppen Berea. På schemat står det undervisning, fika, lek och andakt. Jag ser fredagar som otroligt fina kvällar, där vi har möjlighet att lära känna fantastiska ungdomar och få se Gud verka mitt i bland oss.

TACK för att ni ber för oss i vårt arbete, ha en fin vecka!
Kram/ Linda Martinsson

12270218_10153357794922675_145373095_n

Publicerad i blogg, nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*