Du behövs.

Bli ungdomsledare i ELU!


Att ta ett år för att gå ledarutbildningen och vara ungdomsledare i ELU ger mycket. Som ungdomsledare i ELU har du möjlighet att utrustas, utmanas och får växa som person, lärjunge och ledare. Du har också tillgång till en handledare, jobbar i team, får fördjupas i tron och träffar och lär känna många goa människor. Vad du själv får ut av att vara ungdomsledare i ELU är ändå inte det största! Framförallt handlar året som ungdomsledare nämligen om vad du får ge till och betyda för andra människor. Ledarutbildningen handlar om Sydsveriges alla ungdomar och du behövs! Som ungdomsledare i ELU får du vara med och ge ett år för att ungdomar runt om i södra Sverige ska få växa, utmanas, fördjupas i tron och bygga betydelsefulla relationer med andra ungdomar.

Vill du pröva på att göra något radikalt annorlunda? Vill du ta ett år där du tydligt får gå i Jesus fotspår och sätta andra människor före dig själv? Sök in till ledarutbildningen och bli ungdomsledare i ELU. Du behövs.

Som Ungdomsledare i ELU går du en ledarutbildning på folkhögskolenivå samtidigt som du jobbar nära ungdomar. En fantastisk kombination.

Ett annat sätt att stå med i ELUs arbete är att vara anställd volontär och arbeta med något specifikt område inom ELUs verksamhet.

Församlingar och missionsföreningar: Har ni en idé eller ett område där ni behöver hjälp – kanske något för en ungdomsledare? Hör av er!