Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Påskläger 2024 Unga Vuxna

mars 28 @ 17:00 - mars 31 @ 13:00

Fira påsk i Åhus!

Det här lägret är för dig som är ung vuxen och som längtar efter gemenskap och undervisning, men också efter att få kavla upp ärmarna och hjälpa till! Åhus Missionsgård planerar för att öppna en second hand-butik, och inför det behöver väggar målas och annat praktiskt arbete att göras. Det finns också cyklar som behöver lagas, ved att klyva och lava, fönster att putsa med mera. Att tjäna, skapa och bidra är ett härligt sätt att umgås med varandra – och att följa Kristus! I undervisningen kommer vi att prata om vad det innebär att följa Kristus, som tvättar lärjungarnas fötter, är beredd att ge sitt liv i kärlek och som kallar oss att gå i hans fotspår. Vi kommer även att prata om konkreta frågeställningar kring hur vi lever i efterföljelse idag.

På det här lägret vill vi även att ni som är gifta och och kanske har småbarn ska känna er välkomna. Därför erbjuder vi familjerum/parrum där ni får bo med separat. Vi har inga barnsamlingar, men småttingar får gärna leka, busa och utforska allt roligt det finns att leka med på gården (och ni föräldrar deltar givetvis i programmet utifrån era villkor).

📆 28 mars kl 17 – 31 mars kl 13
⛪ Åhus Missionsgård
👉 För dig som är 19- ~30 (alltså född -04 och tidigare)
⌚️ Anmälan öppnar 23 februari. Sista anmälningsdag 20 mars.
💶 990 kr. Behöver du hjälp med att betala lägeravgiften så finns det hjälp att få.

Hur❔ Tanken är att det här ska vara ett läger där vi får betjäna missionsgården och delta i skapandet av en ny second hand. Vi har bibelstudium och fokus på påskfirande under större delen av långfredagen, och så kör vi en trevlig arbetsdag under påskafton. På kvällarna har vi kvällsmöte och umgänge, och vi avslutar på påskdagen med att fira Kristi uppståndelse med en härlig gudstjänst.

Varför❓ För att fira påsk med Gud och med varandra. För att vara Guds händer och få saker gjorda. För att det är ett fantastiskt sätt att dela gemenskap att göra saker tillsammans. För att få omsätta vår tro i konkret handling.

Ordinarie anmälan är stängd. Kontakta malin.henningsson@elungdom.se om du vill anmäla dig i efterhand.


 

 

I samarbete med 

Detaljer

Börjar:
mars 28 @ 17:00
Slutar:
mars 31 @ 13:00

Arrangör

ELU

Plats

Åhus Missionsgård
Glansabov. 50
Åhus, 296 38 Sverige
+ Google Map
Telefon:
044 - 24 75 55
Webbplats:
http://www.ahusmissionsgard.se