Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Höstläger 2022

28 oktober, 2022 @ 08:00 - 30 oktober, 2022 @ 17:00

Välkommen på höstläger! Iår anordnas tre olika läger. Du garanteras en plats på ett av de här lägren, i mån av plats kan du få åka på två läger.

TILLSAMMANS – Läger på Åhusgården (EFS-gården i Åhus) den 28-30/10. I samarbete med Älmhult, Markaryd och Kviinge/Knislinge församlingar, Svenska Kyrkan. För de som är födda 07 eller tidigare.
GODA NYHETER – Läger på Åhus missionsgård den 2-4/11 för de som är födda 06 eller 07.
DEL AV NÅGOT STÖRRE – Läger på Breanäs den 2-4/11 för de som är födda 05 eller tidigare.


Tillsammans
Som kristna är vi del av en gemenskap, en familj, som sträcker sig utanför vår egen församling, förening eller ungdomsgrupp. Tillsammans är vi Guds folk och tillsammans får vi hjälpa och stötta varandra, glädjas över varandras olika gåvor och nå fler människor med budskapet om Jesus.
Ålder: 15+ (Född 07 eller tidigare)
Plats: Åhusgården, EFS-gården i Åhus
Kostnad: 650kr
Tider: fredag 28 oktober, 17.30 – söndag 30 oktober kl 13.00
Spår att välja mellan:
Till trons försvar:
 Kristna möter många sorters frågor från de som inte tror. På det här spåret får vi arbeta med en del av dem och lära oss hur och vad vi kan svara.
Tillbedjan: På det här spåret kommer vi att få fokusera på att vara inför Gud på olika sätt. I stillhet, genom bön och i lovsång, samt lära oss om hur och varför man kan närma sig Gud på olika sätt, med olika uttryck.
Till andras tjänst: Alla kristna har en uppgift i att hjälpa, stötta och älska andra människor. Det kan man göra både genom att berätta för dem om Jesus och genom att i praktisk handling hjälpa andra. På det här spåret får vi lära oss om hur man kan berätta om sin tro för andra, och hur man kan hjälpa och tjäna andra människor.
Vid frågor: Kontakta oskar.wikdahl@elungdom.se


Goda nyheter!
Är du trött på dåliga nyheter och på press och krav? Check this out! Kristen tro är inte i första hand en livsstil, det handlar inte om något vi gör, utan om vad Jesus redan har gjort för oss. Kristen tro är goda nyheter, inte goda råd! De goda nyheterna om vad Jesus har gjort för oss är det bästa som hänt i världshistorien och på höstlägret får du chansen att undersöka varför och vad det har med dig att göra. Vi kommer gräva djupare i olika områden av evangeliet i undervisning, samtal, predikan och praktik. Välkommen till 48h av goda nyheter!
Ålder: 15-16 år (Född 07 eller 06)
Plats: Åhus Missionsgård, ELM-gården i Åhus
Kostnad: 650kr
Tider: onsdag 2 november, 15.00 – fredag 4 november kl 14.00
Vid frågor: Kontakta amandus.einarsson@elungdom.se


Del av något större
Är tron en privatsak eller behöver det kristna livet levas i gemenskap med andra? I dagens individfokuserade samhälle vill vi lyfta fram vikten av att vi som kristna behöver varandra.
Ålder: +17 (född 05 eller tidigare)
Plats:
 Breanäs Missionsgård
Kostnad: 650kr
Tider: 2/11 kl 12:00 – 4/11 kl 13:00
Vid frågor: Kontakta maria.rubenson@elungdom.se eller emilia.claesson@elungdom.se

Lägren görs i samarbete med:

Detaljer

Börjar:
28 oktober, 2022 @ 08:00
Slutar:
30 oktober, 2022 @ 17:00

Arrangör

ELU & SvKy

Plats

Unnamed Venue
Asella, Etiopien + Google Map