Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Ledarcampus 2024 – INSTÄLLT

juni 17 @ 17:00 - juni 20 @ 14:00


Att vara eller bli ledare är inte alltid så lätt. På ELUs ledarcampus vill vi ge dig som är 18+ och har börjat prova ledarskap en möjlighet att få lära dig mer, utvecklas och få frimodighet och verktyg för att bli en ännu bättre ledare. Välj mellan spåren TALA eller LEDA.

På båda spåren varvar vi undervisning med praktiska workshops där du tillsammans med andra får prova på att göra det du precis har fått lära dig. Vi tror att teori och praktik hänger ihop, och att vi därför behöver en plats att både få ta in, och prova på. Vår önskan är att Ledarcampus ska få vara en sådan plats.

Antalet platser är begränsat till bara 8 per spår, så anmäl dig redan idag för att inte missa chansen.

För dig som vill lära dig kommunicera evangeliet till andra, på olika sätt. Här kommer du att få verktyg både för att hålla andakt, bibelstudium och föredrag för konfirmander, en ungdomsgrupp eller en större publik. 

För dig som vill lära dig att leda grupper, större och mindre. Här kommer vi att arbeta både med hur man leder en smågrupp på ett läger, hur man leder en gudstjänst eller ett större möte och hur man leder andra personer i arbetet med t.e.x en konferens eller ett långsiktigt projekt.  

Varmt välkommen!
Pris: 1295 kr. Sök gärna bidrag från din församling/förening. Om du inte har råd att betala så finns det hjälp att få.

Ansök senast 15 maj. Antagning sker löpande.


 

Detaljer

Börjar:
juni 17 @ 17:00
Slutar:
juni 20 @ 14:00

Arrangör

ELU

Plats

Åhus Missionsgård
Glansabov. 50
Åhus, 296 38 Sverige
+ Google Map
Telefon:
044 - 24 75 55
Webbplats:
http://www.ahusmissionsgard.se