Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Himlen: vårt hem – Nyårsläger på Strandhem

29 december, 2015 @ 17:00 - 1 januari, 2016 @ 14:00

Tyvärr blir lägret inställt pga för få anmälda! Vi rekommenderar istället Credos nyårsläger i Kungälv dit ledare och anmälda på lägret kommer åka istället, kolla på www.credo.nu/nyar/. Hör av er om ni har några frågor! mvh Jakob Andersson, 0737275681

Välkommen till nyårsläger på Strandhem 29 dec – 1 jan!

YOLO! Eller? Som kristna tror vi på att det finns ett evigt liv i himlen. Men vad innebär detta? Var finns himlen, hur är det i himlen, vilka kommer till himlen och hur påverkar det som väntar i himlen oss nu på jorden? Och kan det vara så att himlen inte är en främmande och märklig plats, utan där vi egentligen hör hemma? Är det kanske nu vi är borta och då vi är hemma? Och är det egentligen vi som ska komma till himlen eller himlen som ska komma till oss? Och är himlen egentligen som en himmel eller mer som en ny jord? Detta och mycket mer ska vi stanna upp för tillsammans!

Talare är bl.a. Johannes Imberg, Simon Ek samt ELUs ungdomssekreterare och ungdomsledare. Fler talare är på gång. Dessutom blir det härlig gemenskap med gamla och nya vänner, idrott, film och såklart en sprakande nyårsfest! Dra med dig dina vänner och kom!

Praktisk info

För? Alla födda 2000 eller tidigare
När? 29 dec – 1 jan. Kl. 18 på tisdagen serveras middag, kom i god tid innan det. Lägret är slut vid fika ca kl. 13 på fredagen.
Pris? 700 kr fram till den 4 dec. Därefter kostar lägret 900 kr. Hör av dig om du har svårt att få ihop pengar. Det finns folk som vill hjälpa ungdomar att åka på läger! Betala gärna i förväg till Strandhems PlusGiro, 36 98 24 – 8.  Sätt isåfall betalningsdag till den 28 december,
Var? Missionsgården Strandhem, Örkelljunga. Smålandsv. 48.
Övrigt? Ta med lakan, handduk och sånt samt bibel och anteckningsgrejor. Ta också med kläder och skor som man kan vara ute och röra på sig i. Ta också med idrottskläder om du vill idrotta.
Anmälan? Anmäl sker här nedan. Anmäl dig senast 13 dec, men gör det i hellre i god tid, för det kan bli fullt innan dess!
Frågor? Kontakta jakob.andersson@elungdom.se eller 0737275681 om du undrar något.

Varmt välkomna!

knapp_anmalan
knapp_loggain

Detaljer

Börjar:
29 december, 2015 @ 17:00
Slutar:
1 januari, 2016 @ 14:00

Arrangör

ELU & Strandhem

Plats

Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
Örkelljunga, 286 35 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.strandhem.nu