Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Online-Påskläger – ”Det bästa som hänt!”

april 9 @ 15:00 - april 12 @ 14:00

Lägret har varit, men man kan fortfarande lyssna på undervisning, kolla in utmaningarna, Second Breakfast, se den hyllade minecraft-videon osv.

Undervisningen hittar du på ELUs youtube-kanal och i podformat på ELU-arkivet. ELU-arkivet hittar du i sin tur där poddar finns.

Kreativa hörnan, Minecraft-videon, utmaningarna och era inskickade bidrag hittar ni på ELUs facebooksida och på ELUs instagramkonto.

Människan har gjort många fantastiska saker under sin tid: vi har uppfunnit hjulet, penicillinet och internet, vi har byggt pyramider och gått på månen. Men det största som någonsin har hänt, det gjordes av Gud själv. Gud älskar människan så mycket att han från tidens begynnelse planerade att sända sin son Jesus till jorden. Jesus skulle göra det som var omöjligt för människan själv – att skilja oss från syndens straff. När Jesus led, dog och uppstod för människans skull, förändrades allt. Coronaviruset kanske är den största nyheten just nu, men det förändrar inte att den största nyheten genom historien är den första påsken. Välkommen till ELU:s påskläger online 2020!

Det fysiska lägret på Breanäs är inställt p.g.a. covid-19, men eftersom påsken fortfarande värd att fira kommer vi att göra delar av lägret online. Vi kommer att sända undervisning, tips, Q&A och dagliga challenges från ELUs kanaler på instagram och facebook, så följ oss där! På så vis kan vi göra lägret tillsammans även om vi är på olika ställen. Och Gud är ju faktiskt där du är – oavsett var du är!

När: 9-12 april
Var: ELUs sida på facebook @ELU och instagram @elungdom
För vem: 16+ (född 04 eller tidigare)
Pris: Gratis
Anmälan: Krävs ej

 

Detaljer

Börjar:
april 9 @ 15:00
Slutar:
april 12 @ 14:00

Arrangör

ELU
E-post:
event@elungdom.se

Plats

Breanäs Missionsgård