Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Påskresa till Främre Asien

1 april, 2023 @ 08:00 - 10 april, 2023 @ 17:00

Häng med på ett annorlunda påskläger och få minnen för livet! Välkommen med på en unik Moveresa till fantastiska platser, spännande miljöer och djupt in i påskens budskap.

Under veckan kommer vi att varva undervisning, bön och lovsång med spännande dagsutflykter, besök av kända turistmål, bönevandringar och kulturella möten. Vi ska få besöka centrala platser i kristendomens historia och vandra på gator där de första kristna vandrade åren efter Jesu uppståndelse. Resan kommer att ge oss inblick i den andliga situationen i landet i dagsläget, 2000 år senare, och ge oss en förståelse för de kristnas situation idag. Vi kommer att få möta några av de få lokala kristna som finns i landet och få fira påskens seger tillsammans med dem.

Anmälan och mer info lägret här!

Datum: Resan planeras genomföras den 1-10 april 2023. Datumen spikas i samband med biljettbokningen eftersom vi vill göra vad vi kan för att hålla ner biljettpriset.

Temat för lägret är: ”To save the world!” Påsken handlar om Jesus – och om dig – och om hela världen!

Talare: Johannes Heule från Malmö kommer att vara huvudtalare på lägret. Skandinaver som är bofasta i Främre Asien kommer också att undervisa.

Detaljer

Börjar:
1 april, 2023 @ 08:00
Slutar:
10 april, 2023 @ 17:00

Arrangör

ELU & Move

Plats

Främre Asien