Laddar Evenemang

« All Evenemang

INSTÄLLT: PULS 2020

augusti 5 @ 08:00 - augusti 9 @ 17:00

Inget Puls i år!
Tyvärr har vi nu behövt ta beslutet att det inte blir något Puls i år på grund av den rådande Corona-pandemin. Från ELUs sida har vi velat avvakta så länge som möjligt och hoppats på en förbättring av situationen och nya direktiv. Vi ser ju verkligen värdet och behovet av att samlas runt Jesus, inte minst i dessa tider. Men nu ser vi redan fram mot Puls 2021 extra mycket!

Återträffarna för fjolårets konfirmander kommer bli av som planerat, men fortsätta på respektive gård i stället för på Puls. Information kommer från ledarna kring vad som gäller!

Samtidigt vill vi passa på att påminna om något viktigt. Nämligen att det kristna livet inte främst levs vid höjdpunkterna, utan i vardagen.
Vi vill därför verkligen uppmana er att samlas till kristen gemenskap på andra sätt! Många av ELUs ungdomsgrupper kör på även nu i sommar på grund av det rådande läget. Gudstjänster firas fortfarande. Och att samlas till bön och bibelläsning tillsammans med sina kristna syskon är en naturlig del av det kristna livet. Kanske ska just du ta initiativet och dra igång det? Där två eller tre är samlade i mitt namn, säger Jesus, där är jag mitt ibland dem. Kanske ska vi ta tillfället att hitta tillbaka till den enkla samlingen runt Jesus, utan lovsångsband, strålkastare och en förberedd predikan? Vi tror det!

Det fantastiska är ju dessutom att Jesus kan möta oss även i ensamheten. Han behöver inte Puls. Han ser ändå fram emot många stunder med dig denna sommaren.
Vi från ELU vill önska er alla en välsignad sommar! 💛☀️🙏

        

Detaljer

Börjar:
augusti 5 @ 08:00
Slutar:
augusti 9 @ 17:00

Arrangör

ELU & Strandhem

Plats

Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
Örkelljunga, 286 35 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.strandhem.nu