Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

ELUs skidresa 2018: Tänndalen

februari 17 - februari 24

Följ med ELU till Tänndalen!

Välkommen med till Tänndalen och Ramundsberget vecka 8, två olika skidsystem med stora variationer och med totalt 95 nedfarter. Systemen ligger i Härjedalen som ligger mellan Sälen och Åre. Boendet, Siljeströms vandrarhem, ligger endast några km från Tänndalen. Siljeströms har bra gemenskapsytor, sängplats till alla och en bastu.

Dagarna blir fyllda av härlig skidåkning och på kvällarna hittar vi på saker tillsammans, vilar ut efter dagens äventyr och får möta Gud i bibelundervisning, bön och sång. Vi tror att Gud vill ge oss en underbar vecka i hans natur och tillsammans med honom! Avfärd från Skåne sker 17 feb och hemfärd 24 feb. Resan riktar sig till dig som är född 2002 eller tidigare.

Kostnader
I lägeravgiften igår allt, förutom eventuell skidhyra. Du får alltså liftkort, bussresa, boende, mat inkl matsäck till backen. På skidhyran har vi rabatterat pris.
Kostnad för 15+: 4800 kr, kostnad för 16+ 5100 kr.

Anmälan och frågor
Resan kommer att bli av och anmälan är öppen så länge det finns platser kvar. Har du frågor hör av dig till någon av
Viktor Bjuremo, 0761675212, viktorbjuremo@gmail.com
Daniel Arvidsson, 0730461346, gdanielarvidsson@gmail.com

Varmt välkommen!

Anmälan sker i två steg – först går anmäler du dig här. Men helt anmäld är du inte förrän du betalt en anmälningsavgift på 500 kr till plusgiro 4626909-8 (Viktigt, märk betalningen med namn!) Återstående del av lägerkostnaden betalas senare. Anmäl dig så fort du kan – det kan bli fullt!

Observera att man som resenär förväntas ha egna försäkringar. ELU är inte ett resebolag och har inte någon reseförsäkring eller återbetalningsskyldighet vid t.ex. stöld, sjukdom eller olycka.

knapp_anmalan
knapp_loggain

Detaljer

Börjar:
februari 17
Slutar:
februari 24

Plats

Tänndalen
Sverige

Arrangör

ELU
E-post:
event@elungdom.se