Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Skidresa till Åre vecka 8

februari 15 - februari 22

Publicerat av ELU Fredag 18 oktober 2019

Häng med på en oförglömlig vecka!

Välkommen med till Åre och en vecka i Sveriges största skidsystem, i härlig gemenskap med varandra och med Gud. ELU fixar ett skidläger och både den totala nybörjaren och det rutinerade proffset är varmt välkommen med.

Dagarna blir fyllda av härlig skidåkning och på kvällarna hittar vi på saker tillsammans, vilar ut efter dagens äventyr och får möta Gud i bibelundervisning, bön och sång. Vi tror att Gud vill ge oss en underbar vecka i hans natur och tillsammans med honom!

För vem: Resan riktar sig till dig som är född 2004 eller tidigare
När: Avfärd från Skåne sker på morgonen 15 feb och hemfärd 22 feb.
Kostnad: Ca-pris 5000kr. I lägeravgiften ingår allt förutom eventuell skidhyra. Du får alltså liftkort, bussresa, boende, mat inklusive matsäck till backen. På skidhyran har vi rabatterat pris. Anledningen till ca-priset är att vi håller på att förhandla om priser och vill ge er det bästa priset.

Anmälan: Anmälan sker i två steg – först anmäler du dig här nedanför. Men helt anmäld är du inte förrän du betalt en anmälningsavgift på 1000 kr till plusgiro 4626909-8 (Viktigt: märk betalningen med namn!) Återstående del av lägerkostnaden betalas senare.

Det finns fortfarande några platser kvar! (skrivet 22/1)  Så anmäl dig så fort som möjligt om du vill få plats.

Mer info? När resan närmar sig kommer ett mail med all information skickas ut från ledarna till den mailadress du anger i anmälan (så håll koll på den!). Men har ni frågor redan nu, så tveka inte att höra av er till jakob.andersson@elungdom.se

Observera att man som resenär förväntas ha egna försäkringar. ELU är inte ett resebolag och har inte någon reseförsäkring eller återbetalningsskyldighet vid t.ex. stöld, sjukdom eller olycka.

Varmt välkommen med på en fantastisk vecka!
UNDER ANMÄLAN FINNS FORMULÄRET FÖR ALLA ANMÄLDA DELTAGARE!
Anmälan:
Info från anmälda deltagare:

Detaljer

Börjar:
februari 15
Slutar:
februari 22

Arrangör

ELU
E-post:
event@elungdom.se

Plats

Åre