Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

ELUs skidresa 2021 – INSTÄLLT

februari 20 @ 06:00 - februari 27 @ 22:00

Resan är inställd.

Häng med på ELUs skidläger 2021! Kom med till Sveriges finaste skidbackar och susa ner för pisten under vecka 8 tillsammans med Gud och ett härligt gäng att dela gemenskapen med. Resan riktar sig både till vana skidåkare och till dig som är helt grön i backen. Kombinera skidåkning om dagarna med bibelstudier och gött häng om kvällarna så har du receptet för ett mäktigt sportlov. Lördag till lördag innebär sex skiddagar!

Vi hyr en buss som går från Skåne upp till ett vandringshem i Undersåker där vi kommer bo 10 minuter från backarna. Du hittar information om Åres skidåkning på Skistars hemsida. Under kvällarna kommer vi ta tid för gemenskap, lekar, vila, bibelstudium, bön och lovsång.

Covid19-info: Resan i år kommer behöva bokas tidigare än andra år, då trycket på bokningarna verkar vara större än det vanligtvis är. Se därför till att anmäla dig så fort du har möjlighet. Under resan kommer vi följa de rekommendationer som råder. Vi kommer inte vara fler än 50st totalt, vi ser till att tvätta händerna och när någon uppvisar symptom kommer den situationen hanteras på plats, exempelvis genom tillfällig karantän från övriga deltagare. Vi kommer också behöva vidta extra försiktighetsåtgärder angående personer som uppvisar symptom före resan, och förbehåller oss därmed rätten att neka personer med symptom att följa med på resan. Skulle avbokning behöva ske på grund av sjukdomssymptom är vår målsättning att återbetala hela lägeravgiften.

Var: Åre
För vem:
Födda 2005 eller tidigare
När: Vecka 8, lördag 20/2 – lördag 27/2
Kostnad: Ca-pris 5500kr. I lägeravgiften ingår allt förutom eventuell skidhyra. Du får alltså liftkort, bussresa, boende, mat inklusive matsäck till backen. På skidhyran har vi rabatterat pris. Anledningen till ca-priset är att vi håller på att förhandla om priser och vill ge er det bästa priset.

Sista anmälningsdag är 25 november! Men det kan bli fullt så håll dig framme.

Anmälan: Anmälan sker i två steg – först anmäler du dig här nedanför. Men helt anmäld är du inte förrän du betalt en anmälningsavgift på 1000 kr till plusgiro 4626909-8 (Viktigt: märk betalningen med namn!) Återstående del av lägerkostnaden betalas senare. Om lägret mot förmodan skulle vara fullt skriver vi ut det här på hemsidan, eller så får du ett mail om detta när du fyllt i formuläret.

Sista anmälningsdatumet är förbi. Hör av dig till amandus.einarsson@elungdom.se om är intresserad av att följa med på resan.

Mer info? När resan närmar sig kommer ett mail med all information skickas ut från ledarna till den mailadress du anger i anmälan (så håll koll på den!). Men har ni frågor redan nu, så tveka inte att höra av er till amandus.einarsson@elungdom.se

Observera att man som resenär förväntas ha egna försäkringar. ELU är inte ett resebolag och har inte någon reseförsäkring eller återbetalningsskyldighet vid t.ex. stöld, sjukdom eller olycka.

Varmt välkommen med resan!

Detaljer

Börjar:
februari 20 @ 06:00
Slutar:
februari 27 @ 22:00

Arrangör

ELU
E-post:
event@elungdom.se