Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Triple-E Quaratine Edition

12 december, 2020 @ 19:00 - 13 december, 2020 @ 03:00

Spela spel med gamla och nya vänner – denna gången hemifrån.

Program och hållpunkter:

19.00 Start-up
21.00 Frivilligt seminarium ”Andakt” – Obben
22.30 Frivilligt seminarium ”Paradise Hotel och jag” – Linus W
00.00 Aftonbön

Info om kvällen:

För att kunna vara med behöver du ett Discord-account, detta kan du ha både på mobilen och på datorn. Det skaffar du enkelt på discord.com. Ladda sedan ner programmet och joina Triple-E:s server här! Servern kan även användas utanför eventet för dig som vill spela med andra. Hör gärna av dig i chatten så fixar vi ett rum för det just det spelet du spelar.

Triple-E’s ledord är ’Evangeliet – E-Sport – ELU’ och riktar sig till dig som är född -05 och uppåt. Triple-E har därför en tydligt kristen prägel. Vi har andaktstillfällen, undervisningspass och annat som ger möjlighet att på ett särskilt sätt få möta Jesus eller fördjupas i relationen till Honom. Samtidigt är Triple-E ett evenemang för alla. Alla samlingar, turneringar och happenings under evenemanget är frivilliga att delta i.

Vill du vara med nu på lördag? Fyll i formuläret här nedanför!

Hör gärna av dig till våra T-E admins om du undrar något. Det gör du enklast genom att skriva i Discord-chatten, men det går också bra att maila oskar.wikdahl@elungdom.se eller amandus.einarsson@elungdom.se, eller genom att skriva till ELU på Instagram eller Facebook.

Detaljer

Börjar:
12 december, 2020 @ 19:00
Slutar:
13 december, 2020 @ 03:00