ELUs offervecka 5-11 oktober

Även om veckan är över kan du fortfarande skicka in din gåva eller bli månadsgivare. För att vara med i tävlingarna behöver dessa komma in under onsdagen 14/10.

ELU behöver pengar för att fortsätta och för att utöka sitt arbete. Under offerveckan vi vill påminna och uppmuntra alla som gillar ELU att börja ge eller utöka sitt givande.

Att ge pengar till ELU får både vara ett OFFER och en INVESTERING.

Oftast ger vi av vårt överflöd – men vi är kallade att ge mer än så. Är du beredd att ge så mycket pengar till Guds rike att det faktiskt kostar på lite? Tänk efter… hur mycket av de pengar som du har fått av Gud för att förvalta lägger du på dig själv? Kanske har du möjlighet att offra något och prioritera om lite för att ELU ska kunna göra ännu mer för Guds rike?

Men att ge till ELU är också en investering. Vi investerar gärna pengar i det som vi tror på, det som kan ge avkastning eller som antingen har ett bestående värde eller betyder mycket för oss. Aktier, en bra bil, hus eller kvalitetsprylar. Att investera i ELU är att investera pengar i det som verkligen betyder något. Det innebär att ge fler ungdomar fler möjligheter att lära känna Jesus och växa i tro på honom. Det är att satsa på det som alla människor i vårt land verkligen behöver. Att investera i ELU är att investera i Guds rikes utbredande. Finns det något bättre att lägga sina pengar på?

Fina vinster!

Under veckan kommer flera fina priser som lottas ut bland alla som ger enskild gåva, signar upp som månadsgivare eller utökar sitt givande.

En heldag på Liseberg med åkpass för två personer ges till den som bäst kan gissa den totala vikten på ELUs arbetslag och swisha in motsvarande summa.

– Ett Upzone-äventyr för 3 eller 4 personer (höghöjdsbana) lottas ut bland alla som höjer med eller börjar ge 100 kr som månadsgåva.

En tur i luftballong för två lottas ut bland alla som höjer med eller börjar ge 500 kr som månadsgåva.

– En vecka i de norska fjällen i en stuga för 12 pers lottas ut bland alla som höjer med eller börjar ge 1000 kr som månadsgåva.

[Mer info om tävlingar/vinsterna!]

Hur kan jag ge? 

Att ge enskilda gåvor är enkelt. För att vara med i tävlingen ska man swisha men du kan också gör du en överföring via internetbanken.

Signa månadsgåvan med Bank-ID direkt!

Men Månadsgåvan via Autogiro är det bästa sättet att stödja ELU ekonomiskt. Varje månad förs en bestämd summa över från ditt konto till ELU utan att du behöver tänka på det samtidigt som ELU får en stabil ekonomisk grund och trygga ramar att arbeta utifrån. Följ länken nedan till formuläret som du kan signa med Bank-ID direkt! På söndag (11/10) kommer även ELUs styrelsemedlemmar besöka de flesta av ELMs missionsföreningar i Skåne och dela ut blanketter där.

[Bli Månadsgivare eller ge din gåva här!]

Varför ska jag ge till ELU?

ELU är en kristen ungdomsorganisation som vill peka på Jesus –  genom läger, ungdomsgrupper, ledarträning, tidningen Insidan, ungdomscaféer, närvarande ledare och mycket mer.

För ungdomarna 
Kristna ungdomar behöver undervisning, sammanhang och goda förebilder för att bevaras och växa i tro. Därför behövs ELU. Det är på många sätt tufft att vara ung och kristen i dag – men många kan berätta om hur avgörande ELU varit för dem.

För Sverige
Behovet av Jesus är stort i vårt land. Vilsenheten är stor, många mår dåligt och de flesta ungdomar har aldrig hört evangeliet. Därför behövs ELU. Genom ELUs arbete får unga människor upptäcka vad Jesus gjort för dem, lära känna honom och börja tro på honom.

För Guds rike
ELU har också en uppgift utanför den egna organisationen. ELU är en röst i den unga kristenheten i Sverige genom sitt fokus på evangeliet och bibelundervisning. Därför behövs ELU. ELU utbildar, utrustar och undervisar ungdomar och ledare från många olika kristna sammanhang.

ELU vill göra ännu mer av allt detta. Att offra pengar till ELU är att investera i det viktigaste som finns. 

ELU är en organisation som är helt beroende av människor som stödjer arbetet. När det gäller förbön och engagemang, men även när det gäller ekonomi. Bli månadsgivare idag!

Kontakta oss!

Har du några frågor eller funderingar kring ELU eller offerveckan?
Ta kontakt med ordförande August Einarsson, august.einarsson@elungdom.se, 076-855 39 94
eller verksamhetsledare Jakob Andersson, jakob.andersson@elungdom.se, 0737275681