Stöd ELU

ELU består inte av styrelsen, ej heller av medarbetarna, utan av medlemmarna! Som ”med-lemmar” har vi fått olika gåvor att bidra med, och ELU söker ständigt efter fler som vill hjälpa till i arbetet med pengar och förbön.

ELU har något hundratal fasta givare, vilket är ganska lite med tanke på verksamhetens omfattning. Vad många kanske inte vet är att månadsgåvan är en oerhört viktigt inkomst för ELU. Den ger en trygghet som gör det lättare att planera verksamheten.

Om Du vill stödja ELU med pengar är det lättast att göra det genom något som heter Autogiro. Autogiro innebär att du ger tillåtelse till att det dras en viss summa pengar från ditt konto varje månad och sätts in på ELUs konto. Sjävklart är det lätt att ändra summa och lätt att avbryta sin överföring. Ladda ner blanketten via länken här nedan och skriv ut, fyll i och posta den till vår kassör (adressen finns i dokumentet).

Vill du skänka pengar till ELU?

Det finns några olika sätt du kan göra det på:

 • Ladda ner vår blankett för månadsgåvogivande via autogiro och skicka in den. Du bestämmer själv hur mycket du vill ge per månad.
 • Sätta in pengar direkt på ELUs bankgiro: 305 – 09 60 eller plusgiro: 316 86 – 9.
 • Överföra pengar direkt via SWISH. ELUs nummer är: 123 467 68 62.
 • Fixa din egen regelbundna överföring med hjälp av ELUs kontonummer. Signera ELU som mottagare i din internetbank och lägg därefter in en betalning med valfritt belopp som kontinuerligt dras från ditt konto. Lika lätt som det låter.

  Information kring ELUs konto

  Clearingnr: 8217-2
  Kontonummer: 3 282 550-7
  Kontot finns på Markaryds Sparbank

Har du frågor angående autogiro eller övrig ekonomi? Hör då av dig till Filip Ekström på filip.ekstrom@elungdom.se.