Passion for People 2018 – "Missio Dei"

Välkommen!

Den 29 december till 2 januari är det dags för en av årets höjdpunkter. Vår bön är att dagarna på Strandhem ska få göra en skillnad i våra liv, genom de möten som får ske här. Möten mellan människor och möten mellan oss och Gud. Välkommen dit!

Passion for People 2018/2019 – ”Missio Dei”

Den Gud vi lär känna i bibeln är en Gud som vill grejer. Det är en Gud som har en plan och en mission. Guds mission är att nå ut till hela världen med sin kärlek och att dra människor från alla folk och språk och stammar till sig själv. Och Gud menar allvar med sin plan: Gud har kommit till jorden, blivit människa och gett upp ALLT för att Hans stora mission ska gå i lås.

På Passion for People 18/19 kommer vi att titta närmare på Guds mission, på vad det innebär att lära känna Gud och på vilka sätt du och jag kan joina Gud i det Han gör i den här världen.

Lägret kommer också bjuda på saker som maffigt nyårsfirande, gemenskap i smågrupper, lovsång, fritidsaktiviteter och café-mingel.

 

Passion for People är ett läger för dig som är 15 år eller äldre (född 2003 eller tidigare). Välkommen till vackra Strandhem i Örkelljunga för att fira in det nya året tillsammans med Gud och massor med andra ungdomar.

Anmäl dig senast den 16 december. Från och med den 1 december går priset för lägret upp 200kr, så passa på att anmäla dig innan dess!