"Kom och se" – Passion for People 2020/2021

Välkommen!

Den 30 december till 2 januari är det dags för en av årets höjdpunkter. På nyårsläger får vi mötas tillsammans och dela gemenskapen med varandra och med Gud! Passion for People kommer i år att anordnas på fem olika platser samtidigt. Tillsammans kommer vi fira nyår på olika platser, men med samma tema, samma härliga gemenskap och med samma Gud. Vår förhoppning är att du ska få möta Jesus i en varm gemenskap med andra unga. Välkommen med!

Passion for People 2020/2021 – ”Kom och se!”

Vad vet du egentligen om världshistoriens mest berömda person? Jesus från Nasaret är just den personen, och här på Passion for People kommer vi att få följa med genom en ögonvittnesskildring om honom.

I sin introduktion till sin bok säger Johannes om Jesus att i honom var liv, och livet var hela mänskligheten ljus. 

Johannes presenterar inte bara en filosofisk idé eller några religiösa dogmer i sitt evangelium. Redan från början säger han att här är någon jag har träffat och lärt känna. För när han levde med Jesus under 3 års tid och såg hans fotspår på stranden vid Genesarets sjö, gick ett ljus upp för honom:

Den här Jesus var ingen annan än Gud själv som gick runt på den jord han själv skapat.

På Passion for People så inbjuds vi att också möta den mannen, Gud själv som blivit människa. Passion for People är ett läger för dig som är 15 år eller äldre (född 2005 eller tidigare). Välkommen till Åhus Missionsgård, Strandhem i Örkelljunga, Breanäs i Östra Göinge eller till Helsjöns folkhögskola i Marks Kommun. Tillsammans kommer vi fira nyår på olika platser, men med samma tema, samma härliga gemenskap och med samma Gud.

Anmäl dig senast den 6 december.