PULS 2017

Unga Vuxna

PULS riktar sig på ett speciellt sätt till dig som är lite äldre. Unga Vuxna betyder alla som är 19 år eller äldre, ingen är för gammal! PULS är alldeles för bra för att du ska behöva missa det.

DU ÄR SPECIELLT VÄLKOMMEN!

Även efter man tagit studenten, och kanske speciellt då, behöver man fyllas på och få möta Jesus på ett konkret sätt. Dessutom finns det en stor poäng i att spridda åldrar får mötas, och även vara förebilder för varandra. DU behövs på PULS 2017. PULS har åldersgränsen 16 år. Det betyder att PULS inte riktar sig till årets konfirmander utan blir ett läger och konferens för gymnasiet och uppåt.

EGEN UNDERVISNING

Ett led i satsningen på Unga Vuxna är att vi erbjuder uppdelad undervisning på torsdagens och fredagens förmiddagar. Unga Vuxna-mötena är i Stora Salen i huvudbyggnaden på Strandhem. Undervisningen kommer vara riktad tydligare till unga vuxna.

KONFERENS, EGET BOENDE ELLER DAGSBESÖK?

Som Ung Vuxen-deltagare har du stor valmöjlighet. Självklart är du välkommen att vara med på PULS hela tiden, som ett läger. Även i år erbjuder vi de nybyggda logementen på Strandhem till Unga Vuxna. Där har varje rum egen toalett och dusch. Men du kan också se PULS som en konferens där du fixar eget boende, egen mat och kommer på mötena. Krockar PULS med jobb eller familj – kom när ni kan! Glöm inte att du måste föranmäla dig om du vill ha mat på Strandhem eller vill ha sovplats någon natt – annars kan du komma oanmäld till enstaka möten!

VILL DU HJÄLPA TILL?

Du är välkommen till PULS för att bara delta och vara här för din egen skull. Men kanske känner du som är ung vuxen att du vill hjälpa till med något på PULS? Här finns flera olika möjligheter och vi tror att det kan finnas en uppgift för just dig, som du kan tjäna i och även växa i. Smågruppsledare, förebedjare, saftserverare, cafépersonal, tältresare, fotbollsdomare, eldansvarig… hör av dig om du vill göra nåt – stort eller smått!