PULS 2017

Anmälan & info

Här finns troligtvis svaren på alla dina frågor om PULS 2017. Skulle du, trots allt, fortfarande undra något så tveka inte att höra av dig till info@puls2017.se.

VAD?

PULS är ett läger och en konferens för ungdomar och unga vuxna – alltid med Jesus i fokus. Årets upplaga är den artonde i ordningen!

VAR?

På Strandhem vid Hjälmsjön i Örkelljunga.

NÄR?

9-13 augusti 2017
Mötesbyrån öppnar kl. 16 på onsdagen och lägret avslutas efter lunch och städning ca kl. 13 på söndagen.

FÖR VEM?

För dig som är född 2001 eller tidigare.

KOSTNAD

Lägeravgiften är 900 kr.

Tips: sök bidrag från din församling

Den faktiska kostnaden per person ligger dock betydligt högre, på ca 1 200 kr.

Både Strandhem och ELU är helt beroende av gåvor och därför vill vi ge möjlighet att betala mer än lägeravgiften. I anmälningsformuläret kan du ange hur mycket du vill betala (men detta är självklart frivilligt!)

Betalning sker helst i förskott via PlusGiro, 36 98 24 – 8, annars kontant eller med betalkort på plats. Glöm inte att ange ditt namn om du betalar via PlusGiro.

Dagsbesökare betalar enbart för mat (detta måste föranmälas!)

Mötesbesökare betalar inget.

BOENDE

Är du född 99, 00, 01? Ta med liggunderlag, sovsäck/täcke (gäller ej fjolårets konfirmander från Strandhem, Åhus eller Breanäs).

Är du född 98 eller tidigare? Strandhem förser dig då med säng eller liknande inklusive täcke.

ANMÄLAN

Sista anmälningsdatum är 24 juli. Till mötena behövs ingen anmälan.

knapp_anmalan
knapp_loggain

LÄGER ELLER KONFERENS?

För gymnasister är PULS 2017 ett läger. Det betyder att man bor och äter på Strandhem.

För dig som är ung vuxen (tagit studenten) finns fler valmöjligheter. Antingen kan du göra precis som 16+ eller fixar du eget boende. Mat kan du fixa själv eller anmäla dig till att äta på Strandhem. Både McDonald’s och andra restauranger finns i närheten.

Du är även välkommen som dagsbesökare eller till enstaka möten. Dags- eller mötesbesökare behöver inte anmäla sig om de inte vill ha mat.

KONTAKT

Hör av dig om du har några frågor till info@puls2017.se eller Jakob Andersson (ELU), 0737-27 56 81

ARRANGÖRER

PULS 2017 arrangeras av ELU tillsammans med Strandhem och ledningsgruppen består av ELUs ungdomssekreterare Anders Ek och Jakob Andersson tillsammans med Linus Månsson, Malin Henningsson, Frida Palm, August Einarsson, Cornelia Wikdahl.

ELU-logoELU står för Evangelisk Luthersk Mission Ungdom och är en ungdomsorganisation som arbetar med målsättningen att fler ungdomar ska få lära känna Jesus. ELU jobbar, främst i Skåne, med bl.a. konfirmationsläger, ungdomsgrupper, skolevangelisation, ungdomscaféer, läger och ungdomstidningen Insidan.
ELU vill stå upp för Jesus som världens räddare, för Bibeln som Guds ord och för mission – alla ska få höra det fantastiska budskapet om Guds kärlek till oss. ELU vill kalla unga människor till gemenskap med Jesus, utrusta dem för ett kristet liv och sända dem till tjänst för andra. För mer info, spana in elungdom.se eller ELU på Facebook.

logotyp_bibelskolanMissionsgården Strandhem är en kristen kursgård utanför Örkelljunga i Skåne. Sedan 2002 har alla PULS-läger ordnats här. Men det händer mer än så på Strandhem. Framför allt finns här en bibel- och lärjungaskola hela läsåret. Dessutom arrangeras konfirmationsläger på sommaren, barn- och ungdomsläger året runt och temadagar, gudstjänster, konferenser och mycket mer. Dessutom fungerar det som vandrarhem. Strandhems Bibel- och Lärjungaskola kan vi speciellt rekommendera – ett år med bibeln och i Jesu efterföljd – det förvandlar och ger verkligt liv! Kolla in strandhem.nu eller Strandhem på Facebook.