PULS 2018

Välkommen!

Den 8–12 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt. Vår bön är att dagarna på Strandhem ska få göra en skillnad i våra liv, genom de möten som får ske här. Möten mellan människor och möten mellan oss och Gud. Välkommen dit!

 

Årets utvärdering finns nu tillgänglig att göra här! 

PULS 2018 – ”Frukt som består”

PULS är både ett läger och en konferens – så vi vill hälsa dig varmt välkommen att vara med på allt, eller komma som dagsbesökare eller på enskilda möten. Lägret är för dem som är 16 år eller mer men vi vill rikta ett speciellt välkommen till dig som är ung vuxen!

Anmäl dig senast den 22 juli. För att delta i mötena behövs ingen anmälan, välkommen dit!

En mötesplats!

Vi vill att PULS 2018 ska vara en mötesplats för unga människor – en mötesplats där vi både får träffa varandra och möta Gud. Vi hoppas på 5 härliga dagar fyllda med dessa möten.

Mötet med Gud sker genom bra och relevant undervisning utifrån Guds Ord; tillbedjan och lovsång inför Guds ansikte; bön och samtal kristna syskon emellan; samt i stillheten i Guds närhet. Vi ber om personliga möten för oss alla!

Mötet oss människor emellan får ske inför Guds ansikte. Han är med i allt och vi ber att han ska välsigna oss med god gemenskap – med nya och gamla vänner, i sol och bad, i volleyboll och lekar, i tävlingar och konserter, i spel och caféhäng, i smågrupper och vid brasan… Han välsignar oss med varandra!