PULS 2021 – "Tror du detta?"

Välkommen!

Den 11-15 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt. Vår bön är att dagarna på Strandhem ska få göra en skillnad i våra liv, genom de möten som får ske här. Möten mellan människor och möten mellan oss och Gud. Välkommen dit!

PULS 2021 – ”Tror du detta?”

Årets PULS är lite annorlunda är tidigare. Istället för ett läger kan man se det mer som en konferens eller en festival. PULS 2021 kommer nämligen att, till stor del, gå av stapeln utomhus. Alla möten kommer vi ha utomhus i stora mötestält och aktiviteter, måltider och kvällshänget kommer också ske just utomhus.

Det innebär också att vi skapar nya, bättre och skönare möjligheter för att bo i tält, husvagn, vindskydd och hängmatta. Vad sägs om sjöutsikt nere vid ”Stranden”, fast boende i ”Vindskyddet” eller lummig skugga uppe på ”Kullen”? På Strandhem finns många olika goa ställen att spänna upp hängmattan eller sätta upp tältet. Och allihop har nära till toaletter, duschar och el. Perfekt ju!

Lägret är för dem som är 16 år eller mer men vi vill rikta ett speciellt välkommen till dig som är ung vuxen!

Anmäl dig senast den 21 juli här!

En mötesplats!

Vi vill att PULS ska vara en mötesplats för unga människor – en mötesplats där vi både får träffa varandra och möta Gud. Vi hoppas på 5 härliga dagar fyllda med dessa möten.

Mötet med Gud sker genom bra och relevant undervisning utifrån Guds Ord; tillbedjan och lovsång inför Guds ansikte; bön och samtal kristna syskon emellan; samt i stillheten i Guds närhet. Vi ber om personliga möten för oss alla!

Mötet oss människor emellan får ske inför Guds ansikte. Han är med i allt och vi ber att han ska välsigna oss med god gemenskap – med nya och gamla vänner, i sol och bad, i volleyboll och lekar, i tävlingar och konserter, i spel och caféhäng, i smågrupper och vid brasan… Han välsignar oss med varandra!

Vanligtvis brukar mötena vara öppna för allmänheten. Tyvärr är det inte möjligt i år, på grund av den rådande situationen. Däremot kommer alla kvällsmöten sändas via vår youtube-kanal. Kolla gärna in dem där, och var med i gemenskapen på det sättet.