PULS 2021 – "Tror du detta?"

Anmälan & info

Här finns troligtvis svaren på alla dina frågor om PULS 2021. Skulle du, trots allt, fortfarande undra något så tveka inte att höra av dig till puls@elungdom.se.

Vad?

PULS är ett läger och en konferens för ungdomar och unga vuxna – alltid med Jesus i fokus. Årets upplaga är det tjugonde i ordningen!

Var?

På Strandhem vid Hjälmsjön i Örkelljunga.

När?

11–15 augusti 2021
Mötesbyrån öppnar kl. 14.30 på onsdagen och lägret avslutas efter lunch och städning ca kl. 13 på söndagen.

För vem?

För dig som är född 2005 eller tidigare.

Kostnad

Lägeravgiften är 950 kr.

Tips: sök bidrag från din församling

Den faktiska kostnaden per person ligger dock betydligt högre, på ca 1 200 kr.

Både Strandhem och ELU är helt beroende av gåvor och därför vill vi ge möjlighet att betala mer än lägeravgiften. Vid inbetalningen av lägeravgiften kan du därför betala in mer än lägeravgiften om du vill. ELU och Strandhem är oerhört tacksamma för alla gåvor. 

Betalning sker helst i förskott via PlusGiro, 36 98 24 – 8, annars kontant, swish eller med betalkort på plats. Glöm inte att ange ditt namn om du betalar via PlusGiro.

Boende

På grund av covid och de restriktioner som gäller har vi i år fått tänka om lite när det gäller boende. Är du konfirmand -20 eller ledare till dessa så kommer ni få boende inomhus, 

Alla andra kommer att få bo på camping. Det innebär att du själv väljer om du vill rulla dit en husvagn, slå upp ett tält eller bara hänga upp hängmattan mellan två träd. Glöm inte att kryssa i hur och var du vill bo när du anmäler dig. 

Det finns tre camping-områden på PULS. På alla kommer det finnas tillgång till el i närområdet för laddning av mobiltelefoner och dylikt. Beroende på var man bor kommer man också tilldelas ett hus för dusch och toalett. 

”Stranden” ligger nere vid badbryggan (där Torget vanligtvis är för er som varit på PULS tidigare). Där bor man primärt i tält eller husvagn. Dusch/toalett sker i idrottshallen. 

”Vindskyddet” ligger längre bort längs sjön, och består av Strandhems nybyggda vindskydd, och omkringliggande gräsytor. Här kan man bo i vindskyddet eller i tält. Vill man bo i vindskyddet (8-10 personer) så kontakta oss så bokar vi det till ert gäng på 8-10 personer. Dusch/toalett sker antingen i annexet/sjövillan eller idrottshallen.  

”Kullen” ligger på andra sidan vägen, bakom Backebo/Villan. Där uppe bland lummiga lövträd kan man njuta skugga hela dagen. Här kan man slå upp tält eller enkelt hänga upp sin hängmatta eller presenning. Dusch/toalett sker i Backbo/Villan. 

Genom att anmäla dig samtycker du till att ELU lagrar dina personuppgifter, och behandlar dem i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Mer information om hur ELU behandlar dina personuppgifter hittar du på deras hemsida. Vid övriga frågor eller betänkligheter, hör av dig till info@elungdom.se.

Kontakt

Hör av dig om du har några frågor till puls@elungdom.se eller Oskar Wikdahl (ELU) på 0738-522 751.

Arrangörer

PULS arrangeras av ELU tillsammans med Strandhem och ledningsgruppen består i år av Oskar Wikdahl, Julia Nilsson, Gabriella Petersson och Arvid Persson. 

ELU-logoELU står för Evangelisk Luthersk Mission Ungdom och är en ungdomsorganisation som arbetar med målsättningen att fler ungdomar ska få lära känna Jesus. ELU jobbar, främst i Skåne, med bl.a. konfirmationsläger, ungdomsgrupper, skolevangelisation, ungdomscaféer, läger och ungdomstidningen Insidan.
ELU vill stå upp för Jesus som världens räddare, för Bibeln som Guds ord och för mission – alla ska få höra det fantastiska budskapet om Guds kärlek till oss. ELU vill kalla unga människor till gemenskap med Jesus, utrusta dem för ett kristet liv och sända dem till tjänst för andra. För mer info, spana in elungdom.se eller ELU på Facebook.

logotyp_bibelskolanMissionsgården Strandhem är en kristen kursgård utanför Örkelljunga i Skåne. Sedan 2002 har alla PULS-läger ordnats här. Men det händer mer än så på Strandhem. Framför allt finns här en bibel- och lärjungaskola hela läsåret. Dessutom arrangeras konfirmationsläger på sommaren, barn- och ungdomsläger året runt och temadagar, gudstjänster, konferenser och mycket mer. Dessutom fungerar det som vandrarhem. Strandhems Bibel- och Lärjungaskola kan vi speciellt rekommendera – ett år med bibeln och i Jesu efterföljd – det förvandlar och ger verkligt liv! Kolla in strandhem.nu eller Strandhem på Facebook.

Logotyp SensusPULS 2021 anordnas även i samarbete med studieförbundet Sensus.