PULS 2021 – "Tror du detta?"

Torget

Detta är platsen att samlas på efter kvällsmötet. På torget ska alla hitta nåt som passar. Godis i mängder, ett parti schack, go musik, ett lugnt samtal, en grillad korv, stillhet och bön eller skrik och skrän och häng med polarna – vad du än vill ha – du är välkommen till torget!

Caféet

Detta är stället där du hittar både goda hallonbåtar och goda vänner. En läsk, en kaffe, en Delicato-boll, en tablettask och massa annat gott, tillsammans med varandra – här är det gött att vara!

Elden

Finns det något som går upp emot att samlas kring en lägereld och dra gamla historier, snacka djupt, lära känna nya ansikten och stirra in i de förunderliga lågorna?

Spelhålan

Settlers, Tjuv och Polis, Monopol, När då då?, Skitgubbe, Bohnanza, Yatzy, Risk och Taboo… listan kan göras hur lång som helst på spel som skapar fantastisk gemenskap. Lägger man dessutom till t.ex. Couronne, Bordshockey och Minipingis så inser alla att Spelhålan är det perfekta stället att umgås på och för att lära känna nya!

Grillen

Behöver den förklaras? Här samlas man för att fylla på förråden när magen kurrar – en stor burgare eller en hot dog? Valet är ditt – men mätt ska du kunna bli.

Oasen

Platsen för stillhet, bön och eftertanke. Mycket händer på Puls, både runtomkring dig och inom dig. Ta tillfället att andas ut lite och vila i din himmelske Faders närhet. Klockan 00.00 kan dessutom de som vill samlas för en kort organiserad aftonbön utanför Oasen, i Amfiteatern. Ett perfekt avslut på en pulserande dag! Oasen är i kapellet i Strandhems källare, med ingång mot sjön.

Move-tältet

Move är ELUs och ELMs missionssatsning för unga. Här finns info om missionsresor och volontär-äventyr, spännande filmer, livs levande missionärer och olika tävlingar med dyrbara priser som kanske gör att du snart sitter på ett flyg på väg mot nya äventyr!

Fler inslag?

Det kan det mycket väl bli. Bönetältet, softa tältet, konserter… de dyker kanske upp igen. Hör av dig om du har någon idé! Vi hjälps åt att göra PULS!