ELU & DU? – bli ungdomsledare

ELU och du?

Brinner du för att fler ungdomar i Sverige ska få lära känna Gud? Vill du vara med i ELUs arbete att Kalla, Utrusta och Sända människor i tro på och i tjänst för Jesus Kristus? ELU söker just nu ungdomsledare som vill vara med att fortsätta bygga och utveckla en levande ungdomsorganisation.

EN ANSTÄLLD UNGDOMSLEDARE

Vi söker dig som är engagerad och vill göra skillnad, oavsett om du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag eller inte. Du kommer få möjlighet att växa i ditt ledarskap, och ingå i ett mindre arbetslag med rum för att dela idéer och inspireras av varandra. Arbetet sker både i team och självständigt, därför ser vi gärna att du är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

ARBETSUPPGIFTER
ELU har en bred verksamhet med ungdomsgrupper i föreningar, grupper för unga vuxna, läger, konferenser, idrottsturneringar, caféer, ledarutbildningar samt Sveriges enda kristna ungdomstidning Insidan. Tjänsten kommer att anpassas efter dina gåvor, din kompetens och vad du brinner för. Dina uppgifter kommer främst innefatta arbete med: ELUs caféer, ungdomsgrupper och lägerverksamhet.

ELU är en organisation som hela tiden strävar efter att utvecklas och hitta nya vägar för att nå fram med evangeliet till unga. Till det arbetat söker vi dig som motiveras av att tänka kreativt kring hur verksamheten kan vidareutvecklas och förändras.

Omfattning: Upp till heltid, beroende på din situation och dina önskemål.

Arbetstider: Arbetet sker främst dagtid, men kvälls- och helgarbete förekommer.

Tillträdesdatum: Anställningen är tidsbegränsad, anställningstid efter överenskommelse.

Ansökan: Skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till jakob.andersson@elungdom.se.

För mer info och frågor: Jakob Andersson, Ungdomssekreterare, 0737-27 56 81, jakob.andersson@elungdom.se

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 1/5. (Även om ansökningstiden gått ut kan du höra av dig för att se vilka behov som finns).

 

Missionsföreningar: Har ni en idé eller ett område där ni behöver hjälp – kanske något för en ungdomsledare? Hör av er!