Konfirmeras på läger – ”Det bästa jag har gjort!”

framsida_konfafolderPå tre gårdar i Skåne erbjuder vi konfirmationsläger under fyra veckor i början av sommaren. Lägrena är ett samarbete mellan ELU och missionsgårdarna Strandhem, Åhus och Breanäs och konfirmationen är enligt Svenska Kyrkans riktlinjer vilket gör att du får en stor del av priset betalat av din lokala svensk-kyrkliga församling.

Hit är du välkommen oavsett var du bor och oavsett om du har mycket eller lite erfarenhet av kyrkan och kristen tro. Vi vill ge plats för alla och möta varje konfirmand där den är – och ge hjälp till att förstå vad kristen tro handlar om. Därför har vi långa läger med mycket fokus på gemenskap, många ledare och många återträffar. Vi har mycket utrymme för egna frågor och funderingar, samt för samtal och diskussioner och vi vill genom andakter, smågrupper, bön, sång och stillhet skapa en miljö där man kan få möjlighet att möta Gud och genom reflektion och samtal få en tro som håller. Vi vill erbjuda en undervisning som ger en ärlig och trovärdig presentation av kristen tro och bibelns budskap – på ett sätt som är lätt att förstå!

Vi vågar utlova ett minne för livet, många nya vänner och en större förståelse för den kristna tron. Fyra veckor är en lång tid, men det är likadant varje gång – ingen vill åka hem på konfirmationsdagen!

Här kan du läsa mer om våra konfirmationsläger – detbästajaghargjort.se.

Finns även information på respektive gårds hemsida:
Breanäs Missionsgård
Missionsgården Strandhem
Åhus Missionsgård

Anmäl dig här!

Vill du ha våra fina foldrar att dela ut till vänner och grannar? Hör av dig till Jakob Andersson.