Läger

puls2010Höjdpunkterna i det ELU gör är våra läger. Flera gånger om året arrangeras olika typer av läger – och alla har Jesus i fokus. Att komma tillsammans och lyssna på bra biblisk undervisning i en go förpackning, att få be, lovsjunga och lära känna fler och ha det gott tillsammans med andra kristna ungdomar är både härligt och viktigt. Här kan tron på Gud och kunskapen om den kristna tron fördjupas och växa och här kan man få vänner för livet.

Årets höjdpunkt är PULS i augusti på Strandhem. Fem dagar proppfulla med gudstjänster, undervisning, aktiviteter och massvis med folk. Lägret riktar sig till de fyller 16 år och äldre. Här finns också ett speciellt fokus på dem som slutat gymnasiet och är äldre (kallat Unga vuxna). De har egen undervisning och eget boende. Ingen är faktiskt för gammal för PULS.

lager_volleyEn annan höjdare är våra skidresor med go gemenskap i backen och omkring bibeln. Även våra nyårsläger, påskläger och höstläger brukar vara proppfulla men ibland arrangerar vi mindre läger med inriktning på t.ex. retreat eller friluftsliv. Håll utkik efter vad som är på gång och ta en titt i kalendern!

ELUs målgrupp är 15-30 år och våra läger riktar sig alltså från konfirmationsåldern och uppåt. Vid nyår och påsk händer det att det också arrangeras läger som riktar sig speciellt till de äldre (19+.) De flesta av våra läger arrangeras på missionsgårdarna Strandhem, Åhus och Breanäs i norra Skåne. För att se vilka läger som är på gång – ta en titt i vår kalender! (För information angående barnläger och läger innan konfirmationen, se vår regionala organisations hemsida.)

Ta kontakt med våra ungdomssekreterare om du undrar något!

Välkommen till våra läger!