Move – volontär och gruppresor

move_logotypMove är ELUs utlandsarbete. ELU är en del av en missionsorganisation och vi vill att fler unga ska få upptäcka missionen. Tillsammans med riksorganisationen ELM driver vi Move och hoppas att det ska vara en väg ut i missionen för många – genom att ungdomar får prova på mission skapas både missionärer och missionsvänner, som stödjer, ber och ger till missionsarbetet.

move_volontarBär du på en längtan att få resa utomlands för att träffa nya människor och kulturer, att få utvecklas som människa och växa i ditt lärjungaskap samt att få dela med dig av Guds kärlek både i ord och handling. Är du nyfiken på vad kristen mission är och längtar efter att få göra en insats? Har du passerat 18-årsgränsen och är beredd att få lite nya perspektiv i livet? Då ska du inte tveka! Följ med på en Move-resa, som är en korttidsgruppresa till ett av våra missionsländer eller res ut som Move-volontär en termin eller mer till ett av våra missionsländer.

Move önskar vara ett attraktivt alternativ för ungdomar i Sverige som vill komma ut i världen för att få uppleva vad mission är. Vår målsättning är att bidra till att ungdomar med frimodighet och glädje ska gå ut i världen för att dela med sig av sin tro, sitt liv, sin tid och sina ägodelar. Vi hoppas att du är en av dem som ska få uppleva välsignelsen i att göra detta.

 

Let’s move!